Cautare

613 de rezultate pentru "horoscop taur" (8.43 secunde)
TAUR 21.04-21.05: Se pare ca aveti un succes deosebit in mediul profesional si ca va vor fi rasplatite eforturile depuse in ultima vreme.
TAUR 21.04-21.05: Se iveste posibilitatea unei calatorii unde ati putea intalni pe cineva dintr-o alta tara sau o alta cultura.
TAUR 21.04-21.05: Toata lumea crede despre dumneavoastra ca sunteti competenti, talentati si de incredere. Mai ales sefii sunt impresionati de atitudinea afisata si va vor cere sa va asumati responsabilitati sporite.
TAUR 21.04-21.05: In luna martie Soarele se afla in zodia Pesti, perioada benefica pentru popularitatea dumneavoastra. Acum deveniti mult mai constienti de rolul pe care il joaca in viata dumneavoastra prietenii si veti face tot ce va sta in putere ca sa luati legatura cu ei.
TAUR 21.04-21.05: Feriti-va sa actionati impulsiv la cea mai mica discutie in contradictoriu. Mai bine inarmati-va cu rabdare.
TAUR 21.04-21.05: Va preocupa cateva sfaturi legate de aspectul personal sau de aranjamente prin locuinta. Vreti sa fiti in centrul atentiei si faceti tot posibilul sa iesiti in evidenta.
TAUR 21.04-21.05: Va bucurati in aceste zile de multe clipe frumoase. Arta, spectacolele muzicale, filmele, teatrul sau evenimentele sportive, iata doar cateva dintre lucrurile care va intereseaza cel mai mult.
TAUR 21.04-21.05: Aceasta saptamana decurge normal, fara prea multe evenimente deosebite si nici prea multa munca. Va ganditi serios la cateva proiecte pe care o sa le demarati in curand.
TAUR 21.04-21.05: Parcurgeti o perioada favorabila imbunatatirii relatiilor cu cei din anturaj. Va place sa credeti ca lumea se invarte in jurul dumneavoastra si ca puteti schimba in bine viata celor dragi.
TAUR 21.04-21.05: Se aduc din nou in discutie multe probleme financiare care tin de mosteniri, impozite, datorii sau bunuri comune.
TAUR 21.04-21.05: Va preocupa gandurile si sentimentele dumneavoastra. Cautati sa va impartasiti sentimentele cu cei mai buni prieteni, fata de care va deschideti sufletul.
TAUR 21.04-21.05: Doriti sa recuperati toate intarzierile si va pregatiti de un weekend aglomerat. Munciti foarte mult si reusiti sa va incadrati in programul bine organizat.
TAUR 21.04-21.05: Sunteti dornici sa va faceti planuri de viitor si sa va organizati sa le realizati. Gandirea pozitiva va va ajuta mult, asa ca nu va feriti sa va expuneti opiniile.
TAUR 21.04-21.05: Soarele este in semnul dumneavoastra si trebuie sa profitati de asta pentru a va reincarca bateriile.
Taur Mercur te sfatuieste de bine in perioada urmatoare, deci vei avea toate sansele sa iti regandesti o serie de planuri care merita analizate cu atentie.
TAUR 21.04-21.05: In viata dumneavoastra sunt atrasi vechi prieteni sau parteneri care va pot influenta. Nu faceti erori stupide.
TAUR Vei purta cateva discutii interesante despre un proiect din sfera protectiei sociale. Nu e exclus sa te implici in actiuni umanitare intre 3 si 4 iunie.
TAUR Vei porni pe niste carari necunoscute pentru a face rost de bani pentru anumite lucruri la care visezi de mult timp.
TAUR Vei reactiona ceva mai imprevizibil din cauza anumitor indoieli firesti pe care le vei avea. Nu te va interesa altceva decat linistea ta interioara si asta va trebui sa faci de acum incolo, sa te axezi pe nevoile tale sufletesti.
TAUR 21.04-21.05: Expertii financiari ai zodiacului se ocupa, bineinteles, doar de bani. Va ganditi la proprietatile pe care le detineti si la achizitii intelepte.
google-analytics.com